Belevenissen

Gezellig genieten met familie, vrienden en/of collega’s

High Tea

High tea is een typisch Engels gebruik. De Nederlandse high tea is namelijk gebaseerd op de Engelse afternoon tea waarbij er rond ‘’tea time’’ thee geserveerd wordt met allemaal hartige en zoete hapjes.
Een heerlijke afsluiter van een vergadering of gewoon een middagje winkelen. Samen met vrienden of vriendinnen uitgebreid ‘’theeleuten’’ met heerlijke hapjes. Het is maar net welke stroming men wil beleven…
Leuk idee?! Een high tea bon is ongetwijfeld een erg leuk cadeau als u iemand een speciale belevenis gunt.

High Tea

€ 27.50 p.p

  • etagère met zoete – & hartige hapjes en onbeperkt communitea sachets
  • glas Italiaanse bubbels vooraf + € 5.20

High Wine

Gezellig genieten met familie, vrienden en/of collega’s van met een goed glas wijn & bijpassende hapjes.

’Bij een goede fles wijn vergeet ik mijn zorgen, maar nog nooit ben ik door mijn zorgen een goede fles wijn vergeten.’
Hubrecht Duijker

High Wine

€ 28.95 p.p.

  • 3 glazen wijn naar keuze met 3 rondes hapjes

High Beer

Bier is een eeuwenoud drankje. In wat vandaag de dag Iran is, is tot op heden het oudste bewijs van het biologische gistingsproces gevonden: aardewerken vazen van meer dan 7000 jaar oud. Deze primitieve bieren bevatten weinig alcohol. Pas toen het mouten werd ontdekt, ging het bier meer alcohol bevatten. In het leven van de Egyptische farao’s 5000 jaar geleden, hoorde bier tot het dagelijks dieet. Het werd onder andere voorgeschreven om verschillende ziektes te behandelen. Ook werd het als offer gebracht aan de goden. De kennis van het brouwen hebben de Egyptenaars doorgegeven aan de Grieken. Plato schreef: “Het was een wijs man, die bier uitvond.”

High Beer

€ 28.50 p.p.

  • 3 glazen bier van de tap met 3 rondes hapjes

High cocktail

Een cocktail is een mengsel van minimaal drie ingrediënten, waarvan er twee drinkbaar moeten zijn en één alcohol moet bevatten. Veel gebruikte ingrediënten voor cocktails zijn gedistilleerde dranken, likeuren, siropen, vruchtensappen, en soms koolzuurhoudende frisdranken.

Kenmerkend voor cocktails is dat er vaak met prachtige kleuren wordt gewerkt, er met speciaal glaswerk wordt gewerkt en dat de drankjes soms uitbundig worden versierd. Het klassieke glas dat voor cocktails gebruikt wordt, is driehoekig van vorm en staat op een lange steel met voet. Het heet simpelweg cocktailglas.

De mogelijkheden met het mengen van dranken zijn enorm. Er bestaan ook alcoholvrije cocktails, ook wel mocktails of virgin cocktails genoemd.

High Cocktail

€ 37.50 p.p.

  • 3 glazen cocktails naar keuze* met 3 rondes hapjes
  • * changin tonic & henry’s gin tonic + 2.00

High lemonade

Limonade is van oorsprong de benaming voor zoetgemaakt citroensap. Waarschijnlijk stamt het Nederlandse woord van het Italiaanse ‘limonata’ (citroenwater), niet te verwarren met limoen. Later is deze naam ook overgegaan naar drankjes met andere vruchtensmaken naast citroen, zoals: sinaasappel (ranja), granaatappel (grenadine) en pruim (Reine claude).

High Lemonade

€ 12.50 p.p.

  • Verschillende soorten limonade met 2 hartige kinderhapjes & 2 zoete kinderhapjes

Iets te vieren?

Allemaal hebben we regelmatig iets te vieren. Een verjaardag, een promotie, een geboorte, een bruiloft, een jubileum, een personeel- of verrassingsfeest. Voor zowel grotere groepen als kleinere gezelschappen is Stroming met de fijne akoestiek uitermate geschikt.