Over Ons

Stroming, alles stroomt, alles is in beweging… Stroming eten & drinken is een modern en sfeervol restaurant / grand café met terras aan het Coolplein van Heerhugowaard, nabij theater, bioscoop en bowling.

Puur genieten

Bij ons kunt u genieten van een goede kop koffie of een h’eerlijke lunch. Ook bieden wij diverse belevenissen zoals een high tea, high wine of beer. Bij Stroming kunt u even wat komen eten of al uw zintuigen in beweging brengen met ons 3- of 4-gangen verrassingsmenu.

Elke vrijdagavond hebben wij van 20.30-23.30 uur akoestische live muziek.

Ambachtelijke keuken

Onze chefs halen het beste uit wat het seizoen aan biologische en streekproducten biedt: ambachtelijk, puur en eerlijk. Verse producten vol passie, vol ambacht en aandacht onder het licht van de zon uit eigen omgeving. Alles met respect voor de natuur, zowel mens, plant als dier. Wij geloven dat je pas echt kunt genieten van iets dat met liefde gemaakt is. Sinds kort zijn onze producten ook voor thuis verkrijgbaar!

Iets te vieren?

Allemaal hebben we regelmatig iets te vieren. Een verjaardag, een promotie, een geboorte, een jubileum, een personeel- of verrassingsfeest. Voor zowel grotere groepen als kleinere gezelschappen is Stroming met de fijne akoestiek uitermate geschikt. ‘’Een goede maaltijd brengt goede mensen samen.’’