Over Ons

Stroming, alles stroomt, alles is in beweging…

Let’s share, because sharing is caring

Stroming eten & drinken is een modern en sfeervol restaurant/grand café gelegen aan het Coolplein van Heerhugowaard, nabij theater, bioscoop, bowling en het overdekte winkelcentrum Middenwaard.

Kom langs voor een goed kop koffie met wat lekkers erbij, lunch, borrel of heerlijk diner. U kunt bij ons genieten van onze Shared Dining gerechten. Deze gerechten hebben het formaat van een tussengerecht, ideaal om te delen of om uw eigen menu samen te stellen.

Leuk om u te laten verrassen met ons 3-gangen chef”s menu 29.50 p.p. of 4-gangen chef’s menu 37.50 p.p. De chef stelt een menu voor uw samen met warme en koude tussengerechten en natuurlijk een zoete verrassing toe.

Ook hebben we altijd een Catch of the day en een Butcher’s special, dit wisselende vis en vleesgerecht hebben het formaat van een hoofdgerecht en worden geserveerd met passend bordgarnituur

Onze Shared Dining gerechten serveren we ook tijdens de lunch, naast natuurlijk onze rijkelijk belegde molenaarsbroodjes.

Stroming eten & drinken brengt al uw zintuigen in beweging!

Belevenis

Wij bieden verschillende belevenissen als een high tea, high wine, high beer of high lemonade voor onze kleine gasten.

Iedere vrijdag live muziek bij Stroming eten & drinken van 20.00-23.00 uur. Kom gezellig borrelen, we hebben een uitgebreide borrel- en cocktailkaart.

Iets te vieren?

Allemaal hebben we regelmatig iets te vieren. Een verjaardag, een promotie, een geboorte, een jubileum, een personeel- of verrassingsfeest. Voor zowel grotere groepen als kleinere gezelschappen is Stroming met de fijne akoestiek uitermate geschikt. ‘’Een goede maaltijd brengt goede mensen samen.’’