Koffie & Thee

PEEZE KOFFIE

Wij werken met koffie van Peeze, een Nederlandse brander. Peeze koffie staat voor eerlijke koffie, die niet inboet op kwaliteit. Dit begint bij hun inkoop. Zij kiezen voor premium Arabica koffiebonen met een cuppingscore vanaf 83+, allemaal gecertificeerd. En ze branden de koffiebonen zelf volgens uniek recept. Tijdens dit proces keurt hun team van cuppers de koffiekwaliteit op maar liefst 5 verschillende momenten. Zo weten ze zeker dat elke koffieboon die de branderij verlaat optimaal smaakt.

Voor onze espresso gebruiken we de Amora – dark roast koffiebonen stelt Peeze samen uit een bijzondere mix van bonen uit Ethiopië, Brazilië en Nicaragua. De bonen uit Nicaragua worden geteeld op vulkanische grond en hebben hierdoor een complex karakter. Dit zorgt voor een bijzonder effect. De smaken van pure chocolade en nootmuskaat maken de Amora – dark roast één van onze meest geliefde blends.

De Amora – medium roast koffiebonen zijn een smaakvolle melange welke we voor onze koffie gebruiken. De volle, zoete smaakbeleving met accenten van gedroogd fruit. Deze koffiebonen geven de koffie een zeer verfijnd aroma en bijzondere complexiteit met een milde pure chocolade smaak.

Met liefde voor u gezet door onze barista & Dalla Corte espressomachine. Het uiteindelijke resultaat een kopje koffie bij Stroming om van te genieten, waarbij wij de wereld om ons heen niet vergeten.

Lungo

3.10

Espresso

3.10

Doppio

4.40

Cortado

3.20

Flat white

4.70

Cappuccino

3.30

Koffie verkeerd

3.50

Latte macchiato

3.80

Chai latte

4.20

IJskoffie

5.40

Doppio, gezoete room & crushed ijs

Kinder cappuccino

2.40

Vanille siroop, warme melk, melkschuim & marshmallows

Special koffie

8.25

Irish, Spanish, Italian, French, Jamaican, Baileys of Kiss of fire

Havermelk / sojamelk

+0.90

Extra shot espresso

+1.80

Verwen koffie

Karamel koffie

5.20

Brûlée koffie

5.20

Bounty koffie

5.20

Hazelnut koffie

5.20

Vanille koffie

5.20

Karamel latte

5.40

Oreo latte

5.40

White choco latte

5.40

Hazelnut latte

5.40

Vanille latte

5.40

LEKKERS

Taartpunt

4.95

Wisselend assortiment van patisserie Holtkamp

Poffertjes

5.75

Met poedersuiker, roomboter & slagroom

Belgische wafel

7.95

Met vanille ijs, slagroom & dronken rood fruit

Thee

De Communitea theelijn met sachets heet Kandy, vernoemd naar de belangrijkste religieuze stad in Sri Lanka. Hier wordt onze thee met de hand geplukt en verpakt. Peeze heeft verschillende theesmaken ontwikkeld, geheel afgestemd op de Nederlandse theedrinker.

Thee

2.95

Verse muntthee

3.95

Verse gemberthee

3.95

Verse munt & gemberthee

4.90