Menukaart

Onze chefs halen het beste uit wat het seizoen aan biologische en streekproducten biedt: ambachtelijk, puur en eerlijk

BELANGRIJK
Het reserveren van een tafel in ons restaurant is verplicht, dit kan als er een tafel vrij is ook gewoon aan de deur. Omdat wij in de maand juni maximaal 30 gasten tegelijkertijd in ons restaurant mogen ontvangen werken wij met een door u gekozen tijdslot. Voor een tafel op ons terras kunt u niet reserveren, hiervoor meld u zich bij een van onze medewerkers. Na het controlegesprek kunt u hier op 1,5 meter van de andere gasten plaats nemen.

– Gasten zitten op 1,5 meter van elkaar (uitzondering; 2 personen of uit hetzelfde huishouden)
– Gasten zich eerst graag melden bij een van onze medewerkers waarna een controlegesprek volgt.
– Uiteraard werken we volgens de richtlijnen van het RIVM. Voor onze gasten is er bij binnenkomst desinfectiemiddel voor de handen.

KOFFIE & LUNCH
Overdag werken wij met tijdsloten van 1/2 of 1 uur tussen 9.00 tot 16.00 uur. Om de tijdsloten voor al onze gasten te kunnen garanderen is het noodzakelijk dat u op tijd komt. We vragen u om maximaal 5 minuten voor of na uw reservering te melden bij een van onze medewerkers.

DINER & BORREL
Van 17.00 tot 22.00 uur voor diner en tot 24.00 uur voor de borrel, werken wij met tijdsloten van 1,5 en 2 uur. Om de tijdsloten voor al onze gasten te kunnen garanderen is het noodzakelijk dat u op tijd komt. We vragen u om maximaal 5 minuten voor of na uw reservering te melden bij een van onze medewerkers.

De nieuwe stroming zal voor iedereen even wennen zijn. Wilt u ons helpen? Geef uw bestelling dan van tevoren telefonisch aan ons door.

Dank voor uw begrip & we verheugen ons op uw komst!