Menukaart

Onze chefs halen het beste uit wat het seizoen aan biologische en streekproducten biedt: ambachtelijk, puur en eerlijk

Onze chefs halen het beste uit wat het seizoen aan biologische en streekproducten biedt: ambachtelijk, puur en eerlijk. Biologische producten zijn lekkerder. Met name groenten en vlees behouden hun oorspronkelijke smaak en zijn dus meer authentiek. Onze chefs houden rekening met de natuurlijke groei van de gewassen en dieren, de wisseling van de seizoenen en de lokale hulpbronnen. Er worden minder of geen additieven toegevoegd tijdens de productie en de verwerking waardoor het eindproduct minder bewerkt is.

Stroming eten & drinken besteedt ook aandacht aan duurzame vis, duurzame visserij is een belangrijk antwoord op overbevissing en bijvangst. Door vis te kopen en te eten die duurzaam is gevangen, dragen we met zijn allen bij aan de bescherming van de natuur onder water. Het uiteindelijke resultaat is een unieke belevenis bij restaurant Stroming, waarbij wij de wereld om ons heen niet vergeten. Wij geloven dat je alleen echt kunt genieten van iets dat met liefde is gemaakt.

Wij verzoeken u ten alle tijden uw eventuele allergie aan onze medewerkers kenbaar te maken, zodat onze chef-kok met alle zorgvuldigheid uw maaltijd kan bereiden en waar nodig met u een juiste menu keuze kan samenstellen. De medewerkers van Stroming gaan zorgvuldig om met uw voedsel allergie/-intolerantie. Helaas is kruisbesmetting in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.

Bekijk onze kaarten: